Termofüggöny

Termofüggöny – hőszigetelésre, zajszigetelésre, térelválasztás gyanánt térelválasztó függönyként!

Ipari függönyeink sok extra funkciót is ellátnak, mindenképp megéri nálunk vásárolni!

Széles választékkal és kedvező árakkal várjuk az érdeklődőket.

Forduljon hozzánk kérdéseivel, segítünk a döntésben, tanácsot adunk, hogy Önnek mi lenne a legmegfelelőbb ipari függöny.

Mivel egyedi függönyöket gyártunk, ezért Önnek meg kell adni a pontos méreteket.

Ezt megteheti online is, űrlapunkon, de akár telefonon is, a következő telefonszámon érheti el ügyfélszolgálatunkat: 06-20/524-8404

Termofüggöny Termofüggönyök széles választékban cégünknél, kiváló minőségben és magas színvonalon. Azt valljuk, hogy a termék, melyet kiadunk kezünkből, jellemez minket, így mindig nagyon ügyelünk arra, hogy csak kiváló minőségi termékek kerüljenek értékesítésre.

Egyedi méretezésű termofüggönyökkel foglalkozunk, annak érdekében, hogy Ön pontos an azt kapja, amit kért, és hogy a termofüggöny a lehető legjobban lássa el feladatát és jól illeszkedjen.

Ehhez csak le kell adni a rendelését online a kapcsolati űrlapon, vagy telefonon: 06-20/524-8404

Ha kérdése van, akkor is nyugodtan forduljon hozzánk!

Kapcsolati űrlap

A termofüggöny, melyet vásárol térelválasztóként is funkcionális és hőszigetel. Amellett, hogy máris egy extra funkciót kapott, még mellé jár az is, hogy időt, energiát és pénzt takarít meg Önnek közvetett módon, valamint madarak, rovarok és más betolakodók ellen is hatásos. Zajvédelemként, zajszigetelésként sem utolsó.

Nálunk megéri termofüggönyt , vagy más ipari függönyt vásárolni, pénzéért többet kap!

Share Button

, , , , ,