Lengőajtó

Lengőajtó a gyorsabb áthaladás, a termelékenység növelése, a fűtési vagy hűtési energia költségek csökkentése érdekében.

Termofüggönnyel kiegészítve biztosra megy, maximális hővédelem.

Szalagfüggönyök is kaphatóak nálunk, melynek legnagyobb előnye a gyors és könnyű átjárhatóság.

Felméréssel, méretre gyártással, beszereléssel állunk a vásárlók rendelkezésére.

Hívjon, írjon, rendeljen!

Kérdések és megrendelés ügyében hívja a 06-1/783-9323-as számot, vagy kapcsolati űrlapunk kitöltésével is megtehet ezt!

Lengőajtó Egy ipari csarnokban, raktárban nagyon fontos a takarékoskodás, vagyis hogy feleslegesen ne kelljen kiadni pénz. Ennek egyik lehetősége az, ha a raktárt ennek megfelelően energiavédelmi szempontoknak eleget téve szereljük fel. Ennek pedig az egyik legfontosabb eleme a nyílászárók szigetelése.

Lengőajtók segítségével megakadályozható, hogy temperált levegő szökjön ki az épületből. Ha egy ajtót/kaput nagyon sokszor használnak és szinte folyamatosan nyitva van, akkor mindenképp egy lengőajtó a megoldás a pazarlási problémákra. Ha nagyon biztosra akar menni, a lengőajtót kiegészítheti még egy hőszigetelő függönnyel is.

Kérdések és megrendelés ügyében hívja a 06-1/783-9323-as számot, vagy kapcsolati űrlapunk kitöltésével is megtehet ezt!

Lengőajtóink használata egyszerű átjárhatóságot biztosít, mindkét irányban legalább 90°-ig nyitható, majd az áthaladást követően magától visszazár. A keretbe elrejtett rugómechanikának köszönhetően esztétikus megjelenést biztosít. A kapulapot teljesen átlátszó, ill. átlátszó-színes variációban is kérhető, attól függően, hogy szeretne-e betekintést engedni a másik helyiségbe.

Lengőajtó egy- és kétszárnyú változatban kapható cégünknél.

Share Button

, , , ,