Kutyaházra szalagfüggöny

Kutyaházra szalagfüggöny – védelem télen-nyáron

PVC függöny ipari felhasználásra, uszodákba, csemege pultokra, ipari csarnokokba

Ipari függönyök széles választékban kedvező áron.

Szakértő tanácsadás, segítőkész kollégák könnyítik meg a választást.

Érdeklődjön telefonon, vagy online!

Érdeklődni lehet a 06-1/783-9323-as számon, vagy a kapcsolati űrlapunk kitöltésével!

A téli hideg ellen a legjobb a kutyaházra szalagfüggönyt szerelni. Kutyaházra szalagfüggönyt tenni dupla védelem egyben. Nem csak a hidegtől véd, de a nyári meleget is kevésbé engedi be a pvc függönnyel elszigetelt részbe.

Kutyaházra szalagfüggönyTélen akár plusz 5 fok is megtartható a kutyaházon belül, nyáron pedig a meleg levegő nem tud bejutni. A szalagfüggönyök ezért igen hasznosak. Kutyaházra szalagfüggönyt többféle átfedésben is lehet pvc függönyt szerelni, de figyelembe kell venni, hogy nagyon fontos a helyiség szellőzése is, ezért nem ajánlatos nagyon nagy átfedést használni ez esetben a szalagok közt. Ahogy mindegyik ipari függönyünknél, a kutyaházra szalagfüggöny esetben is érvényes a teljes méretre gyártás, ha elérhetőségünkön megadja a szükséges paramétereket.

Ismerje meg kínálatunkat és bizonyosodjon meg, hogy nálunk megtalálja, amire szüksége van!

Hívjon: 06-1/783-9323

Kapcsolati űrlap

Kutyaházra szalagfüggöny, többnyire PVC szalagfüggöny kerül, mivel fagyálló és igen rugalmas. A stabil felfüggesztés és a rugalmas PVC szalagoknak köszönhetően a kutya nehezebben rángatja le a függönyt, így tovább is tart.

Vásároljon kutyaházra szalagfüggönyt nálunk, vásároljon minőséget!

 

Share Button

, ,